Noarder Pleats

De praktijk van Margje Duursma, communicatie en coaching, is gevestigd in de Noarder Pleats te Smallebrugge (ZuidWest-Friesland). De Noarder Pleats is een kleinschalig conferentieoord met twee vakantiehuizen. Dit alles in een groots decor van wolken, water en weilanden. Een heerlijke buitenomgeving voor rust, reflectie en nieuwe inspiratie.

Conferentieoord

Voor conferenties, trainingen en coaching is er een ruime zaal met bijbehorende faciliteiten voor maximaal 25 personen. De zaal wordt gebruikt door Margje Duursma, communicatie en coaching. Het conferentiegedeelte is ook te huur voor open en besloten activiteiten van anderen.
Er is volop ruimte voor binnen- en buitenactiviteiten. Combinaties van cursus- en recreatieprogramma's zijn mogelijk. Boothuur kan worden verzorgd. Bij meerdaagse activiteiten wordt overnacht in de vakantiehuizen.
De Noarder Pleats biedt alle gastvrijheid en zorgt voor een optimale service en catering van lunch, snacks en diner.

Vakantiehuizen

Naast het conferentiegedeelte zijn er in de Noarder Pleats twee royale vakantiehuizen, elk voor 7 personen. De huizen zijn te huur. Vanuit hier kan je heerlijk watersporten, fietsen, vissen, luieren, Friesland verkennen, net wat je wilt. De vakantiehuizen kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gehuurd. Ook de combinatie van conferentieruimte en vakantiehuizen is mogelijk.

MARGJE DUURSMA - communicatie en coaching